EXPOZITIE HANDMADE ”O oaza de frumos in inima ta”

Pensiunea Casa Natura are deosebita plăcere de a găzdui o expoziție marca SpeciaL by Laura Ciutina. Vă așteptăm să treceți pragul casei noastre pentru a achiziționa obiecte prelucrate manual sau imprimate, destinate atât consumului propriu, cât și potrivite unor ocazii speciale sau unor persoane speciale.

Bijuteriile și accesoriile sunt concepute de către designerul dna. Laura Ciutina – creații proprii, originale, care vă vor încânta prin culoare, stil, formă și semnificații – bijuterii pentru mirese, pentru copii, bijuterii unicat, flori din mărgele, copăcei Feng-shui. Pe lângă acestea, se vor expune câteva suveniruri cu și despre stațiunea balneară Herculane în același stil retro – vintage, romantic și nostalgic. Materialele folosite sunt: perle, cristale Swarowski, sârmă, dantelă, tul și voal, organza, mărgele de toate felurile, pietre.

Obiectele imprimate sunt produse în colaborare cu firma Avision, sub îndrumarea dnei. Ciutina în calitate de designer: căni, tricouri, ceasuri, semne de carte, farfurii etc. Expoziția va conține o colecție de obiecte utile și promoționale în stil retro și vintage pentru pensiuni și restaurante (căni, farfurii, tricouri, scrumiere, halbe, pahare etc.).

Intrarea este liberă! Dacă ați primit și o invitație, puteți beneficia de o reducere de 20% pentru achiziția oricărui produs.

Programul de desfășurare a expoziției este:

–        Sâmbătă, 20 aprilie 2013, orele: 16:00-20:00

–        Duminică, 21 aprilie 2013, orele 11:00-13:00

Vă așteptăm cu drag alături de noi, la o ceașcă de cafea sau de ceai, de limonadă și biscuiți de casă!

Comentariile nu sunt permise.