Servicii si dotari

jocuri de societate (șah, table, remi)
o băi termosulfuroase la Băile Venera (numai în perioada cu promoții)
o țuică și vin din partea casei
o accesul la bucătărie
o parcarePensiunea Casa Natura este amplasată într-o zonă retrasă, la liziera pădurii de tei și salcâm, la doar 5 minute de centrul orașului Herculane.
Inaugurată în anul 2011, pensiunea te invită să îți petreci clipele de relaxare într-o zonă cu aer curat, potențată de serviciile de înaltă clasă. Terasa, zona barbeque, hamacele, livada şi mini-piscina te vor atrage să-ţi petreci timpul în mijlocul naturii, în aer liber.
Magia locului te va cuprinde – aroma ţuicii fierte, purcelul la proţap şi alte preparate culinare de casă, locurile de popas din mijlocul naturii, masajele de relaxare, traseele de drumeţie, expoziţiile de obiecte artizanale şi pictură, camerele spaţioase şi serviciile impecabile de 3 stele, alături de surprizele pregătite de gazde la plecare – toate vor alcătui cadrul ideal pentru relaxarea ta desăvârșită.
Pensiunea Casa Natura din stațiunea Băile Herculane este locul ideal pentru a-ţi petrece vacanţele, pentru a organiza întâlniri de afaceri, petreceri şi team building-uri, picnicuri sau diferite reuniuni într-o atmosferă plăcută în sânul naturii. Te aşteptăm cu mare drag!

La Pensiunea Casa Natura vei beneficia de dotări și servicii la un rang de confort 3 stele. Finisajele de cea mai înaltă finețe și mobilierul din lemn de mahon culoare venghe de cea mai bună calitate te vor introduce într-o atmosferă relaxantă. Pensiunea este formată din 8 camere duble matrimoniale spațioase si 2 apartamente de 60 mp fiecare cu o relaxantă vedere spre pădurea de tei și spre Vârful Domogled, oferind 30 locuri de cazare.
Apartament 1 parter are o suprafata de 60 mp fiind compus din living cu o canapea extensibila chicineta mobilata complet, o baie mare cu cabina dus din sticla si o camera dubla matrimoniala foarte spatioasa.LA parter este o terasa foarte mare de aproximativ 60 mp . Apartamentul dispune de WI FI si are 2 televizoare LCD.
Apartament 2 etaj are o suprafata de 60 mp fiind compus din living cu o canapea extensibila , o baie mare cu cabina dus din sticla si o camera dubla matrimoniala foarte spatioasa.Din living se iasa pe o terasa mare de aproximativ 20 mp care itim ofera o relaxare desavarsita . Apartamentul dispune de WI FI si are 2 televizoare LCD.
Facilitati de cazare:
o frigider în unitate
o living
TV în living
o internet (wireless, prin cablu)
o masaj
o terasă
o foișor în curte
o grătar/barbeque
o terasă acoperită
o grădină
o mini-piscină
o livadă
o loc amenajat de joacă pentru copii
o jacuzzi
Servicii gratuite:
o accces internet
o serviciul de trezire (la cerere)
o informații privind starea vremii
o informații privind mersul trenurilor
o comenzi taxi
o distribuirea și expedierea corespondenței
o păstrarea bagajelor și a obiectelor uitate
o ziare la recepție
o
Servicii aditionale:
o excursii pe Clisura Dunării
o plimbări cu barca pe Dunăre
o vizitare trasee turistice cu ghid
o filmări profesionale pentru Albumul tău de vacanță
o tratamente balneare în stațiunea Băile Herculane
o muzică lăutărească și ușoară live
Pensiunea Casa Natura din stațiunea Băile Herculane este locul ideal pentru a petrece vacanțele, pentru a organiza întâlniri de afaceri, petreceri și teambuilding-uri, picnicuri sau diferite reuniuni într-o atmosferă plăcută, în natură. Pentru că vrem să-ți oferim vacanța de vis, am pregătit pentru tine o cazare de vis!

Comentariile nu sunt permise.