Oferte SPA si BALNEO

SPA CASA NATURA

Vindeca trupul si relaxeaza mintea

Beneficiază acum de noile metode de întreținere a sănătății, relaxarea, calmul și liniștea cuprinzând atât corpul, cât și sufletul.

Servicii si tratamente medicale

Oferim lista noastra de servicii ptr ca d-vs sa formati pachetele care va intereseaza sau sa puteti alege unul sau mai multe tratamente individuale la recomandarea echipei noastre medicale , pe perioada sederii d-vs in pensiunea noastra .

 

 TRATAMENTE EXFOLIANTE :

Exfoliant corporal cu crema /,saruri marine -25 min – 25 Ron

 

HIDROMASAJE

Hidromasaj anti –strés cu saruri marine 25 min …25 Ron

 

 MASAJE TERAPEUTICE

Masaj C D L ( cervico dorso lombar si m sup .) 30 min …25 Ron

Masaj coloana lombara plus membre inferioare 30 min …25 Ron

Masaj relaxant general 60 min …50 Ron

Masaj anti-stres cu aroma terapie 50 min …45 Ron

Masaj remodelant 50 min …50 Ron

Masaj anticelulitic 50 min … 50 Ron

Masaj drenaj limfatic 30 min …30 Ron

 

 TERAPII ENERGETICE SI ARMONIZANTE

 

REFLEXOLOGIE PLANTARA 25 min … 20 Ron

REFLEXOLOGIA – palmara si plantara 45min …40 Ron

SHIATSU 60 min … 60Ron

 

BAI SULF BAZIN  BAIA  VENERA

 

E L E C T R O T E R A P I A :

 

UTILIZAND CEA CE E MAI NOU IN MATERIE DE RECUPERARE MEDICALA LA NIVEL MONDIAL CU APARATURA BTL 5000 – O COMBINA MEDICALA CU U-SUNET  SI ELECTROTERAPIE B T L .

UTILIZAND ACESTE FORME  DE TERAPII  VOM PUTEA  IMBUNATATI  CALITATEA  VIETII NOASTRE  AVAND  IN VEDERE  TUMULTUL  SI  RAPIDITATEA  CU CARE  SE  DESFASOARA IN DECURSUL UNEI ZILE  DIVERSE  ACTIVITATI  PROFESIONALE  , UN MASAJ  URMAT DE  HIDROMASAJ  NE  POATE OFERI  RELAXAREA  MULT  ASTEPTATA  SI  MAI ALES ….. DORITA  .  ELECTROTERAPIA  NE  VA  PUTEA  PUNE  IN FORMA  IN DOAR CATEVA  SESIUNI  PUTAND VORBI  CU CERTITUDINEA   DE CONFIRMAREA CE VINE  DIN PARTEA  UNUI PROFESIONIST  CE VI   LE   RECOMANDA  ….

 

DORITI SA SCAPATI SI SA  UITATI DE  STRES  ??????????

AICI  IN PENSIUNEA  CASA NATURA  VA  ASTEPTAM  SI VOM FI  ALATURI DE  D-VS  PTR  FIECARE PERSOANA  IN PARTE  PERSONALIZAND  TRATAMENTUL  DE LA CAZ LA  CAZ .

 

CURENTI INTERFERENTIALI CU 4 POLI , 20 MIN ……… 10 Ron

CURENTI INTERFERENTIALI CU 2 POLI , 20 MIN ……… 10 Ron

C. TRABERT – 20 MIN ……. 10 Ron

C.TENS , 20 MIN ….. 10 Ron

C. KOTZ , STIMULARE RUSA , 20 MIN …….. 10 Ron

C. DIADINAMICI , 20 MIN ………10 Ron

C. FARADICI , IONIZARI , GALVANIZARI , 20 MIN ……..10 RON

ULTRASUNETE 8- 10 MIN … 10 RON

MAGNETO DIAFLUX  20   MIN … 10 RON

 

În noul concept “terapia contra durerii“ curenții interferentiali, curenții tens, curenții Trabert, u-sunetul alături de masajele relaxante sau energetice, pot fi aplicate cu mult succes și cu bune rezultate, obținându-se o stare de sănătate superioară și o calitate a vieții mult mai bună.

Masajul corporal de relaxare

Masajul “este o prelucrare metodică a părților moi ale corpului, prin acțiuni manuale sau mecanice, în scop fiziologic sau curativ-profilactic sau terapeutic.” Clasificări ale masajului terapeutic:

  • masaj parțial (local, segmentar, regional)
  • masaj general (cosmetic, de întreținere, sportiv)

Efecte directe: netezirile și lovirile ușoare măresc elasticitatea și suplețea tegumentului și al țesutului subcutanat și muscular, activează circulația la nivelul țesutului conjunctiv, favorizează funcționalitatea nervilor senzitivi și motori etc.
Efectele
indirecte sunt obținute pe căi reflexe umorale și nervoase la distanță și pot fi: profunde, simetrice, la distanță, reflexe.
Masajul parțial
se efectuează când se urmărește combaterea oboselii unor anumite regiuni sau pentru a tonifica anumiți mușchi care au fost lăsați prea mult timp în repaus.
Masajul general
este indicat în toate împrejurările, afară de cazuri speciale ca: febră, boli vasculare, boli de piele, răni, varice, tuberculoza pulmonară acută, hipertiroidie, sarcină etc. Avantajele unui masaj realizat la timp și corect:

  • aduce un aflux sporit de sânge în țesuturi, îmbunătățind astfel hrănirea acestora
  • îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii și excesul de sebum din glandele sebacee, având astfel un efect de curățire
  • stimulează activitatea glandelor sebacee, ceea ce contribuie la refacerea “mantalei acide” a pielii
  • înviorează tonusul mușchilor, pielea menținându-și elasticitatea și totodată se împiedică formarea depozitelor de grăsime în țesuturile de sub piele
  • influențează favorabil sistemul nervos, relaxând și calmând întregul organism

Comentariile nu sunt permise.