Oferte SPA si BALNEO

SPA CASA NATURA

Vindeca trupul si relaxeaza mintea
Beneficiază acum de noile metode de întreținere a sănătății, relaxarea, calmul și liniștea cuprinzând atât corpul, cât și sufletul.

Oferim lista noastra de servicii ptr ca d-vs sa formati pachetele care va intereseaza sau sa puteti alege unul sau mai multe tratamente individuale la recomandarea colaboratorilor nostri care presteaza servicii de inalta calitate , pe perioada sederii d-vs in pensiunea noastra .
MASAJE TERAPEUTICE
Masaj C D L ( cervico dorso lombar si m sup .) 30 min …25 Ron
Masaj coloana lombara plus membre inferioare 30 min …25 Ron
Masaj relaxant general 60 min …50 Ron
Masaj anti-stres cu aroma terapie 50 min …45 Ron
Masaj remodelant 50 min …50 Ron
Masaj anticelulitic 50 min … 50 Ron
Masaj drenaj limfatic 30 min …30 Ron
TERAPII ENERGETICE SI ARMONIZANTE
REFLEXOLOGIE PLANTARA 25 min … 20 Ron
REFLEXOLOGIA – palmara si plantara 45min …40 Ron
SHIATSU 60 min … 60Ron
BAI SULF BAZIN BAIA VENERA
Masajul corporal de relaxare

Masajul “este o prelucrare metodică a părților moi ale corpului, prin acțiuni manuale sau mecanice, în scop fiziologic sau curativ-profilactic sau terapeutic.” Clasificări ale masajului terapeutic:
o masaj parțial (local, segmentar, regional)
o masaj general (cosmetic, de întreținere, sportiv)
Efecte directe: netezirile și lovirile ușoare măresc elasticitatea și suplețea tegumentului și al țesutului subcutanat și muscular, activează circulația la nivelul țesutului conjunctiv, favorizează funcționalitatea nervilor senzitivi și motori etc.
Efectele indirecte sunt obținute pe căi reflexe umorale și nervoase la distanță și pot fi: profunde, simetrice, la distanță, reflexe.
Masajul parțial se efectuează când se urmărește combaterea oboselii unor anumite regiuni sau pentru a tonifica anumiți mușchi care au fost lăsați prea mult timp în repaus.
Masajul general este indicat în toate împrejurările, afară de cazuri speciale ca: febră, boli vasculare, boli de piele, răni, varice, tuberculoza pulmonară acută, hipertiroidie, sarcină etc. Avantajele unui masaj realizat la timp și corect:
o aduce un aflux sporit de sânge în țesuturi, îmbunătățind astfel hrănirea acestora
o îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii și excesul de sebum din glandele sebacee, având astfel un efect de curățire
o stimulează activitatea glandelor sebacee, ceea ce contribuie la refacerea “mantalei acide” a pielii
o înviorează tonusul mușchilor, pielea menținându-și elasticitatea și totodată se împiedică formarea depozitelor de grăsime în țesuturile de sub piele
o influențează favorabil sistemul nervos, relaxând și calmând întregul organism

Comentariile nu sunt permise.